Accureon B.V. trotse (zesde) partner van stichting RAMO

Per 1 januari 2023 is Accureon BV partner van stichting RAMO.

Per 1 januari 2022 is stichting RAMO van start gegaan met de ziekenhuistrombosediensten van Gelre Ziekenhuis, Tergooi MC, Ziekenhuis St Jansdal, Ziekenhuis Rivierenland en Ziekenhuis de Gelderse Vallei. Per 1 januari 2023 zijn daar de ziekenhuistrombosediensten van het Bravis ziekenhuis  (Roosendaal en Bergen op Zoom), ZorgSaam ziekenhuis (Terneuzen) en de trombosedienst van Adrz bijgekomen. Deze trombosediensten werken al samen in Accureon B.V.
Stichting RAMO zet in op uitbreiding via deelname als partner om zo de zekerheid van continuïteit en kwaliteit van zorg te kunnen waarborgen. In het eerste kwartaal van 2023 worden met meerdere geïnteresseerde trombosediensten gesprekken gevoerd voor aansluiting als partner in 2024. Het RAMO-model is niet locatie gebonden en geeft daarmee mogelijkheden voor aansluiting van andere trombosediensten in Nederland. Vanuit de gedachte ‘samen sterk’ kunnen bij groei van de stichting RAMO de uitdagingen in de antistollingsbehandeling nog beter worden aangegaan!


RAMO richt zich op de backoffice activiteiten als medisch leiderschap, doseren en achterwacht. De frontoffices van de trombosediensten blijven in dit model zelfstandig functioneren.
Er wordt geanticipeerd op een verder krimpende markt en de ambitie is om de dienstverlening antistollingsbreed uit te bouwen. Dit alles gericht op een integrale benadering om de kwaliteit van de antistollingszorg te borgen, zowel antistollingsbreed als voor de gehele keten. Met dit model kan ook goed worden gewerkt aan de praktische implementatie van ‘Tijd voor Verbinding’ en de ‘LSKA’.

Indien u meer wilt weten, dan kunt u contact opnemen met Henk Adriaansen, medisch directeur van stichting RAMO of Gijs Tenthof (kwartiermaker – info@suc7.net).


Voorzitter RAMO Jeroen van Suijlen en Directeur van Accureon Ralf Triepels ondertekenen onder goedkeurende blik van Henk Adriaansen (medisch directeur) de akte van toetreding.

Alle nieuwsberichten
RAMO logo alleen cirkels

Onze laboratorium locaties
altijd dichtbij

Accureon heeft naast haar drie basislocaties ook nog een aantal nevenlocaties

Footer Afbeelding
Footer Logo

Postadres

Postbus 999, 4700 AZ, Roosendaal

Telefoonnummer

088-706 8230

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Neem contact
met ons op

Heeft u vragen of suggesties? Dan kunt u ons altijd een bericht sturen.

Stuur ons een bericht