Website en eLab gids live

Vanaf 1 januari 2022 zijn zowel de website als de eLabgids voor Accureon live!

Wij beginnen dit jaar met mooi digitaal nieuws voor Accureon.

Allereerst is vanaf 1 januari 2022 de Accureon website live! Op de website is naast algemene informatie ook nieuws te lezen. De website wordt in de loop van het jaar nog verder ontwikkeld. Neem vooral een kijkje op www.accureon.nl .

Verder is met de livegang van de Accureon website tevens voorzien in het kunnen aanbieden van informatie over de aangeboden bepalingen via een nieuwe bepalingswijzer: de eLabgids. Met de eLabgids is informatie over referentiewaarden, type lichaamsmateriaal waarin de bepaling wordt verricht en af te nemen containers altijd en overal beschikbaar. De eLabgids is nu te raadplegen via een website (eLab gids - Accureon), maar in de toekomst volgt ook een ontsluiting via apps voor iOS en Android. Hier berichten wij u weer over als deze gereed zijn.  

Met de introductie van de eLabgids komen de andere bepalingswijzers te vervallen. U kunt de nieuwe link in uw digitale systemen verwerken. Met het oog op de nieuwe Europese verordening voor in-vitro diagnostica (IVDR) zijn tevens (marginale) aanpassingen gedaan aan de referentiewaarden van enkele bepalingen.

Alle nieuwsberichten
elabgids

Onze laboratorium locaties
altijd dichtbij

Accureon heeft naast haar drie basislocaties ook nog een aantal nevenlocaties

Footer Afbeelding
Footer Logo

Postadres

Postbus 999, 4700 AZ, Roosendaal

Telefoonnummer

088-706 8230

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00 - 17:00

Neem contact
met ons op

Heeft u vragen of suggesties? Dan kunt u ons altijd een bericht sturen.

Stuur ons een bericht